«З контрастами»: синоптик розповіла про погоду

«З контрастами»: синоптик розповіла про погоду
фото ілюстративне, джерело: www.meteovesti.ru

Прохолодна погода в понеділок, 25 червня, буде лише на заході, загалом в Україні очікується до +27℃.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко, – пише 5 канал.

«На заході України триватиме домінування прохолодної, а вночі й холодної погоди: мінімально +6...+12, у Карпатах +2...+6 градусів, максимально +18...+23 градуси, у Карпатах +12...+17 градусів», – зазначила вона.

Також синоптик повідомляє, що на півночі є ймовірність невеликих дощів, на Сумщині – сухо. Потепліє до +23...+26℃, хіба в північних районах Чернігівщини +21...+24℃. На сході – без опадів, без тридцяток, +25...+29℃.

За її словами, центральна частина трохи розділиться – на Вінниччині +23℃, у Дніпрі та районах +28℃. Загалом очікується +24...+27℃, без опадів.

«Південна частина – ідеальна погода, сонячно, сухо, тепло, без кусючої спеки, +25...+29 градусів», – наголосила Діденко.

Щодо погоди у столиці вона зауважила, що протягом дня передбачається +23...+24℃, є ймовірність дощу, але «без перебільшення, періодично та локально».

«Треба починати спортивне орієнтування у нетрях шафи. Бо погода знову буде неоднорідною, з контрастами та різним рівнем вологості», – йдеться в її дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили ім’я ще одного експерта проекту «Пігмаліон 3D»
Наступна новина Сучасність і минувшина: на Волині відбувся модний показ етно-одягу. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини