Повідомили ім’я ще одного експерта проекту «Пігмаліон 3D»

Повідомили ім’я ще одного експерта проекту «Пігмаліон 3D»
фото - «Пігмаліон 3D»

Останній майстер-клас першого тижня 30-денного трансформаційного проекту для жінок «Пігмаліон 3D» провела яскрава та незвичайна жінка – Юліанна Дружиніна.  

«Пігмаліон 3D» - це, передусім, трансформація мислення та оточення, тож Юліанна, власне, і є тим чудовим прикладом, як можна наполегливістю досягнути бажаного та навіть перевершити власні сподівання, – ділиться одна із засновниць Проекту бізнес-тренер, коуч Людмила Пенцак.

Юліанна Дружиніна – тепер успішна бізнес-леді, засновниця «Студії татуажу Юліанни Дружиніної» та школи перманентного макіяжу, світова чемпіонка IBF 2018 року та володарка ще багатьох титулів розповіла, з чого все починалося, як вона крок за кроком навчалася улюбленій справі, не опускала руки, коли було важко, і попри все мріяла про свою власну справу.

У Луцьку зараз, напевно, немає людини, котра б не знала, хто така Юліанна Дружиніна. Сама жінка розповіла, що бажання мати свій бізнес виникло ще у школі, відтак, втілилося у маленькому продуктовому кіоску, згодом Юліанна опанувала певні навики б’юті-індустрії, де задля купівлі перших якісних матеріалів довелося продати власний мобільний телефон. Але жінка точно знала, що незабаром придбає собі новий, ще кращий.

«Починати справу з перманентним макіяжем та татуажем було нелегко, – ділиться Юліанна. – На той час важко було знайти якісні матеріали, які б не змінили кольору та задовільнили клієнта. Тим паче, сама галузь ще не була надто розвиненою. Бувало й таке, що дороговартісні пігменти доводилося просто викидати. Проте щоденна наполеглива праця і швидкість моєї роботи стали тими маркерами, задля яких клієнти приходили до мене знову і знову».

У її студії працює кілька майстрів, є чимало послуг, кожну з яких легко може замінити Юліанна – від нарощення волосся до корекції брів та видалення неякісних тату інших майстрів.

Дівчата з проекту із захопленням слухали Юліанну та її незвичайну і цікаву історію життя, тож після презентації мали ще чимало питань до експерта. А потому розпочалася практична частина. Юліанна навчила дівчат красиво та швидко нафарбувати і зробити правильну форму брів у домашніх умовах.

«Брови – це як рама до картини, вони можуть повністю змінити ваш вираз обличчя», – каже майстер. Потому експерт оцінила роботу кожної учасниці та виставила оцінки.

Приємним сюрпризом стали подарунки від Юліанни Дружиніної. Кожна учасниця проекту отримала пакунок із рушником, капцями, блокнотом, ручкою, футболкою та кружкою із фірмовим логотипом студії.

Також Юліанна відкрила ще один секрет: вона обере одну учасницю, котру перевтілить у красуню – від зачіски, макіяжу і подачі себе до дорогого, брендового вбрання. Хто саме з учасниць отримає унікальний шанс, дізнаємося згодом.

Колектив студії тепло приймав гостей, майстер-клас завершився невеличким фуршетом-частуванням та фотосесією.

Очікуйте відео-випуск з майстер-класу уже незабаром.

Нагадаємо, у Луцьку стартувало унікальне реаліті-шоу. Згодом ми повідомляли, як розпочався перший тиждень 30-денного трансформаційного проекту «Пігмаліон 3D». Також стало відомо, що проект «Пігмаліон 3 D» запрошував на зустріч з Іриною Соловей охочих стати щасливими. 

Читати також: Спекотне літо із спекотними пропозиціями від Людмили Пенцак


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На ремонт мосту у Луцьку планують виділити 10 мільйонів гривень
Наступна новина «З контрастами»: синоптик розповіла про погоду
Останні новини
Схожі новини