З Луцька на фронт передали чергову партію допомоги. ФОТО

З Луцька на фронт передали чергову партію допомоги. ФОТО

Сьогодні, 13 лютого, одразу три військові частини Збройних сил України отримали матеріально-технічну допомогу від Луцької міської ради.

Зокрема, для потреб військовослужбовців в/ч А1008 (2-го стрілецького батальйону) передано 12 акумуляторів різної модифікації, 2 квадрокоптери DJI Mavic 3 Fly More Covbo та 8 автомобільних шин, повідомили у мерії. 

Позашляховик Volkswagen Amarok та 10 лазерних пошукових прожекторів Bandera Flashlight BFL 280.1X отримали від міського голови Ігоря Поліщука представники 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації.

“Машину та прожектори військові будуть використовувати для боротьби з різними літальними безпілотними апаратами типу Shahed, які, не дай Боже, можуть бути поряд з нашим містом чи на території нашої області. Нам надійшов запит на кілька таких автомобілів, зараз придбали один. Ще закупимо спеціальні зарядні станції та ще один автомобіль і передамо згодом”, - сказав міський голова.

Також три потужні прожектори отримали сьогодні й військовослужбовці в/ч А0864.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі спецпризначенці «Любарт» стали частиною бригади «Азов»
Наступна новина На Волині побільшало хворих на коронавірус
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні