З Луцька на передову захисникам передали мікроавтобус і спорядження

З Луцька на передову захисникам передали мікроавтобус і спорядження

Вчора, 28 травня, на виконання запитів військових частин Луцька міськрада передала захисникам України мікроавтобус та спорядження.

Про це повідомили на сайті мерії. 

Зокрема, військовослужбовці 4-ї бригади оперативного призначення НГУ “Рубіж” отримали Volkswagen transporter t4. Луцький міський голова Ігор Поліщук передав його представникам підрозділу. Бус поїде на Харківський напрямок.

“Мікроавтобус у нас замовили військові, – розповів Ігор Поліщук. – 4-та бригада оперативного призначення НГУ “Рубіж” просила саме про бус, він необхідний їм для специфічного виконання завдань. Підрозділ перебуває на Харківському напрямку біля Вовчанська та Липців. Зараз там дуже складна ситуація. Тому ми оперативно відреагували на запит і за кошти, які працівники Луцької міської ради збирають як одноденний заробіток, придбали цей автомобіль. Дякую всім нашим працівникам, які жертвують частину свого заробітку для допомоги Збройним силам України”.

Придбаний мікроавтобус – монопривідний, на дизельному ходу. Транспортний засіб відремонтований, перефарбований і готовий до виконання бойових завдань.

Також міський голова передав для потреб в/ч А 0284 два квадрокоптери DJI Mavic 3Т.

В/ч А 0409 отримала дві антидронові рушниці КВЕРТУС AD COUNTER FP.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Спортсмен з Волині став бронзовим призером чемпіонату України з футболу
Наступна новина Волинські піротехніки вирушили розміновувати Донеччину
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні