З МЗС Польщі звільнять всіх, хто вчився в Росії

З МЗС Польщі звільнять всіх, хто вчився в Росії

Новий керівник Міністерства закордонних справ Польщі Яцек Чапутович заявив, що в його відомстві відбудуться серйозні перестановки.

Він зазначив, що будуть звільнені всі співробітники, які закінчували російські ВНЗ, передає 112 канал.

Так, новий глава зовнішньополітичного відомства проводить принципово іншу політику, ніж його попередник, Вітольд Ващиковський. Водночас у виданні відзначили, що однією з головних причин відставки міністра закордонних справ Польщі Вітольда Ващиковського було небажання змінювати кадрову політику в польському МЗС.

Колишній міністр виступав проти звільнень у Міністерстві закордонних справ і прийому нових співробітників без дипломатичного досвіду.

Зокрема Яцек Чапутович попрощається зі "старими" працівниками – переважно випускниками Московського державного інституту міжнародних відносин (МДІМВ) і прийме на роботу нових дипломатів, навіть з більш низькою кваліфікацією.

Яцек Чапутович ще на посаді заступника міністра знизив вимоги під час останнього конкурсу на дипломатичну і консульську служби та звільнив тодішнього директора Дипломатичної академії Артура Гаразима.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за минулий рік зареєстровано 1872 шлюби
Наступна новина Муніципали склали протокол на двірників, які розвели вогонь, щоб зігрітися
Останні новини
Схожі новини