З початку року муніципали склали 28 протоколів на продавців сурогату

З початку року муніципали склали 28 протоколів на продавців сурогату

З початку поточного року співробітники Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради склали 28 адміністративних протоколів на продавців сурогатного алкоголю.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради в Facebook.

Найчастіше цим забороненим продуктом торгують на ринках міста та в приватному секторі. Географія точок продажу складає все місто.

Щоб придбати такі алкогольні вироби, муніципалам доводиться перевтілюватися в «клієнтів» та входити в довіру, адже продавці працюють за принципом «тільки для своїх». Результати показують, що інспектори на правильному шляху в боротьбі з продавцями сурогату. На «точках» вони вилучають вся наявну продукцію, будь-то 0,25 л чи 10 л. 
Нині на розгляді в Луцькому міськрайонному суді перебуває більшість справ. По деяких вже є рішення. Працівники феміди призначили порушникам штрафи від 340-ка до 1700 гривень.

Викриття «точок» підпільного продажу сурогату впливає на зменшення насильства в сім’ї, дрібного хуліганства та інших правопорушень, - йдеться у повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Які губи найпривабливіші? Дослідження науковців
Наступна новина Стало відомо, де в першу чергу з'явиться 4G
Останні новини
Схожі новини