З російського полону повернулися ще 49 українців й українок. ФОТО

З російського полону повернулися ще 49 українців й українок. ФОТО

Україна повернула з російського полону ще 49 своїх громадян. Це воїни Збройних Сил України, Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби, а також наші цивільні люди.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський

Серед звільнених – Леніє Умєрова – дівчина, яку росіяни захопили в заручники, коли вона приїхала піклуватися про хворого батька. Також вдалося звільнити ще частину захисників і захисниць «Азовсталі». Вдома й Герой України, військовий медик Віктор Івчук.

«Я дякую всій нашій команді, яка забезпечує звільнення полонених і заручників із російської неволі. І окремо хочу відзначити кожен наш, український, підрозділ, який поповнює обмінний фонд для нашої держави. Всі наші воїни, які беруть у полон російського окупанта, усі наші служби, які знешкоджують російських диверсантів і колаборантів, наближають звільнення наших людей. Маємо повернути додому всіх наших – і воїнів, і цивільних», – зазначив глава держави. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому районі поховали 46-річного мінометника Олексія Сенченка. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина 29 місяців полону: додому повернувся морський піхотинець з Луцька
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні