Лінія магазинів EVA передала засоби дезінфекції медикам волинських лікарень

Лінія магазинів EVA передала засоби дезінфекції медикам волинських лікарень
Медики Волинської обласної інфекційної лікарні отримали допомогу від лінії магазинів EVA

Лінія магазинів EVA спільно з компанією «Нова пошта» та Благодійним фондом «Коло» організували адресну доставку засобів дезінфекції в 242 опорні лікарні, серед них – і Волинська обласна інфекційна лікарня як така, що першочергово надає допомогу хворим на коронавірус.

28 квітня одна з вантажівок з благодійною допомогою від Лінії магазинів EVA прибула на територію обласної  інфекційної лікарні у Луцьку. Цей медичний заклад входить до переліку лікарень першої хвилі: тут першими прийняли і продовжують приймати хворих з вірусом Covid-19.

Партію засобів гігієни та санітарії доставили до лікарні за сприяння «Нової пошти». У непростий час благодійники знайшли можливість допомогти тим, хто стоїть на передовій у боротьбі з поширенням коронавірусу на території Волині. 

Ця допомога стала суттєвою підтримкою для медичних закладів, адже засоби дезінфекції – то речі першої необхідності у цих стінах.

28 квітня волинським медикам доставили допомогу від небайдужого бізнесу

«Безперечно, ми дуже раді допомозі. Особливо тішить, що бізнес не стоїть осторонь тих проблем, які ми зараз всі спільно переживаємо. Ми маємо засоби дезінфекції, постійно різними шляхами намагаємося поповнювати ці запаси. Бо хоч лікарня і має на певний час найнеобхідніше, та це такі речі, потреба в яких є постійною. Тим паче нині, коли ми працюємо в особливому режимі. Приємно відчувати, що нас, медиків, підтримують. Щира вдячність компанії EVA за це від усього нашого колективу», - зауважила головна медична сестра Волинської обласної інфекційної лікарні Алеся Опальчук.

«Потреба в таких речах є постійною», – головна медсестра лікарні Алеся Опальчук

Загалом  цього дня допомогу отримало 8 лікарень Волині: КНП Ковельського міськрайонного територіального медичного об'єднання Ковельської міської ради Волинської області, "Ковельська центральна районна лікарня", КНП "Нововолинська центральна міська лікарня", КНП "Волинська обласна клінічна лікарня" Волинської обласної ради, КНП "Волинська обласна інфекційна лікарня" Волинської обласної ради, КНП "Луцький клінічний пологовий будинок", КНП "Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання" Волинської обласної ради, КНП "Любомльське територіальне медичне об’єднання Любомльської районної ради, КНП "Ківерцівське районне територіальне медичне об'єднання" Ківерцівської районної ради.

Цим медичним закладам благодійники передали 135 кілограмів прального універсального порошку; 60 літрів антисептика;  55 літрів рідкого звичайного мила; 55 літрів антисептичного мила;  91 літр гелю для туалету;  76 літрів універсального миючого засобу;  912 літрів білизни.

Допомогу отримують медики, які першими рятують хворих

За цими цифрами три тижні кропіткої праці працівників Лінії магазинів EVA у колаборації з благодійним фондом «Коло». Нагадаємо, що шефство над цими лікарнями Лінія магазинів EVA взяла, розуміючи важливість допомоги медикам, які першими зустрічають та рятують коронавірусних хворих. Лінія магазинів EVA, «Нова пошта» та Благодійний фонд «Коло» впевнені, що доставлені в опорні лікарні України засоби дезінфекції допоможуть захистити наших медиків, які рятують коронавірусних хворих.


 Довідково.  Лінія магазинів EVA – найбільша національна мережа магазинів краси та здоров’я, що пропонує широкий асортимент товарів декоративної косметики, парфумерії, товари по догляду за обличчям та тілом, біжутерію, аксесуари, побутові товари, а також товари по догляду за малюками. Понад 8 мільйонів осіб є користувачами програми лояльності EVA МОЗАЇКА.

Сім років компанія EVA займає лідерські позиції, отримуючи нагороду Національної премії України Retail Awards «Вибір споживача». Наприкінці 2019 року Лінію магазинів EVA визнано «Кращим магазином краси та здоров’я» за версією міжнародного фестивалю-конкурсу премії «Вибір року-2019», у 2019 компанія отримала нагороду «Рітейлер року в drogerie» від Ukrainian Retail Association. Постійний проєкт допомоги передчасно народженим дітям «Orange Days в EVA!» приніс перемогу в конкурсі, ініційованому ООН в Україні Partnership for Sustainability Award 2018.

Також у 2019 році EVA отримала престижну нагороду від найбільшої міжнародної виставки у галузі приватних марок PLMA (Private Label Manufacturers Association), Нідерланди та нагороду "За лідерство в управлінні власними косметичними торговими марками" від виставки InterCHARM.

За 17 років компанія зросла до кількості понад  1000 магазинів по всій території України, представила більше 30 000 асортиментних позицій, а також започаткувала 40 власних торгових марок. Зараз штат співробітників мережі налічує понад 11 000 осіб. EVA дотримується найвищих стандартів роботи з клієнтами та високого рівня корпоративної культури, що відображено у моделі сервісу компанії: «EVA – це краща подруга, що дарує щастя бути собою».

Фото: Ірина Кабанова


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, де у Луцьку під час карантину можуть відкрити ярмарки
Наступна новина За добу виявили рекордну кількість заражених коронавірусом українців
Останні новини
Схожі новини