За 2018 рік до місцевих бюджетів Волинської області надійшло 50 млн грн податку на нерухоме майно

За 2018 рік до місцевих бюджетів Волинської області надійшло 50 млн грн податку на нерухоме майно

До місцевих бюджетів з початку року надійшло 50 млн грн. податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, що на 72,5 відс. більше, ніж у минулому році.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Читайте також: До зведеного бюджету у Волинській області надійшло 8,4 мільйона гривень екологічного податку

«Фіскальними органами на місцях здійснюється систематичні обстеження територій обслуговування, проводиться роз’яснювальна робота з кожним виявленим власником комерційної нерухомості для залучення до оподаткування», - коментує начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Так у поточному році лише по місту Володимир-Волинський та Володимир-Волинському району проведено 21 обстеження, яким охоплено 336 місць торгівлі на предмет виявлення власників нерухомого комерційного майна. В результаті залучено до оподаткування 253 суб’єкти господарювання – фізичних осіб та громадян до сплати податку на нерухоме майно.

Шляхом проведення моніторингу Реєстру нерухомого майна, Реєстру податкових накладних та Реєстру е-декларацій виявляються орендодавці та власники нерухомого майна, з якими аналогічно проводиться роз’яснювальна робота шляхом направлення листів-запитів (в поточному році надіслано 81).

Читайте також: Волинські митники перерахували до держбюджету податків на загальну суму більше 6 млрд грн.

«За результатами цієї роботи з початку року додатково залучено до оподаткування 44 платники, якими добровільно задекларовано 7 млн грн податку. Крім цього застосовано штрафних санкцій на 0,3 млн. грн.»,- підсумувала Світлана Савчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Смерть першокласниці на Волині: школу перевірить спеціальна комісія. ВІДЕО
Наступна новина Всеукраїнський громадський рух «Сила права»
Останні новини
Схожі новини