За добу на Волині із снігових заметів витягли 7 автомобілів

За добу на Волині із снігових заметів витягли 7 автомобілів

За останню добу пожежно-рятувальні підрозділи 7 разів виїжджали на дороги області, щоб витягнути автомобілі з кюветів і засніжених доріг.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДСНС у Волинській області.

Вивільнено 7 автомобілів (4 вантажних, 1 легковий та 2 мікроавтобуса), де перебувало 7 людей. Зокрема аварійно-рятувальні роботи відбулись в Луцькому та Володимир-Волинському районах, а також у містах Ковель та Нововолинськ.

Водіння взимку – річ не проста. Слизька дорога та снігові замети нерідко стають для водіїв справжнім випробовуванням. Водіям за кермом в ожеледь треба їхати так, аби встигнути загальмувати, зманеврувати, якщо треба.Щоб долати круті повороти під час ожеледиці, експерти радять гальмувати перед поворотом - і відпускати гальма під час повороту керма. Бо більшість водіїв повертають неправильно, гальмують і крутять кермо одночасно - тоді виникає подвійне навантаження на машину.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку невідомий вирвав з рук пенсіонерки сумку з грошима та документами
Наступна новина У Луцьку відремонтують тротуари
Останні новини
Схожі новини