За добу шахраї видурили у довірливих волинян 28 тисяч гривень

За добу шахраї видурили у довірливих волинян 28 тисяч гривень

За минулу добу до правоохоронців Волинської області звернулися четверо людей, які стали жертвами шахраїв.

Загалом зловмисники видурили у громадян 28 тисяч гривень, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора до Ківерцівського відділу поліції звернулася 59-річна місцева жителька. Вона повідомила, що напередодні в обідню пору до неї зателефонував невідомий та назвався працівником поліції. Шахрай, під приводом не притягнення до кримінальної відповідальності її сина, видурив у заявниці видурив у потерпілої 20 тис. грн.. Гроші жінка переказала на банківську кратку.  Із заявою  про шахрайство до Луцького відділу поліції звернулася 66-річна жителька обласного центру. У такий же спосіб зловмисник видурив у неї 2 тис. грн.. Жінка передала кошти невідомому також за начебто не притягнення до кримінальної відповідальності її знайомого.

У містах Луцьк та Нововолинськ місцеві мешканці потерпіли від інтернетних шахраїв. Громадяни  через мережу Інтернет хотіли придбати автозапчастини та одяг. Вони переказали зловмисникам понад 6 тис. грн.

Поліція вкотре звертається до громадян, аби ті були пильними і не попадалися на гачок до шахраїв. У разі отримання телефонних дзвінків із сумнівними пропозиціями, пов’язаними з перерахуванням коштів, правоохоронці просять невідкладно телефонувати за номером служби «102».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Автостоянка чи сувенірні крамнички: що пропонують на місці Центрального ринку у Луцьку
Наступна новина Бюджетний процес на Волині прозорий
Останні новини
Схожі новини