За рік волинські водії оформили у ПриватБанку понад 7 тисяч «автоцивілок»

За рік волинські водії оформили у ПриватБанку понад 7 тисяч «автоцивілок»

ПриватБанк пропонує автомобілістам оформити поліс ОСЦПВ. Упродовж 2017 року такою можливістю скористалося більш ніж 7 тисяч волинян.

Поліс ОСЦПВ - це обов'язковий вид страхування. Страховка поширюється не на сам транспортний засіб, а на відповідальність водія: поліс захищає кошти власника авто від незапланованих витрат в результаті ДТП, яка трапилася з його вини.

“Якщо власник полісу автоцивілки внаслідок ДТП пошкодив чужий автомобіль чи завдав шкоди чиємусь здоров'ю, страхова компанія відшкодує збитки. У випадку пошкодження транспорту чи іншого майна збитки будуть відшкодовані у сумі до 100 тисяч гривень. Якщо ж завдано шкоди здоров'ю, компенсація буде вдвічі більшою”, - розповів керівник Бізнесу платежів та переказів Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Олександр Нерук.

Поліси “автоцивілки” користуються заслуженою популярністю серед клієнтів ПриватБанку. Протягом минулого року їх оформили 7677 волинських автовласників.

Придбати поліс ОСЦПВ можна у будь-якому відділенні банку всього за кілька хвилин. Окрім того, клієнт може самостійно оформити поліс в Інтернет-банку Приват24. До того ж, при онлайн-замовленні страховки  передбачена безкоштовна доставка в зручне для клієнта місце. Для водіїв-пенсіонерів діють знижки – 50 % від вартості полісу.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Горохівщині поліція оперативно розкрила крадіжку
Наступна новина У Луцьку безхатня жінка ледь не замерзла на смерть
Останні новини
Схожі новини