За рік волиняни понад 800 тисяч разів оплатили комуналку через Приват24

За рік волиняни понад 800 тисяч разів оплатили комуналку через Приват24

Для того, щоб оплатити комунальні послуги, вже давно не потрібно стояти у чергах та диктувати номери рахунків. Так, протягом минулого року клієнти ПриватБанку на Волині здійснили понад 800 тисяч платежів за комуналку, не виходячи з дому.

Для клієнтів, які звикли економити не тільки гроші, але й час, ПриватБанк пропонує здійснювати оплату за комунальні послуги через Інтернет-банк Приват24. Завдяки сучасним технологіям процес оплати проходить у кілька кліків.

Такою можливістю активно користуються волиняни. Протягом 2017 року на Волині через Інтернет-банк Приват24 здійснили 683 944 тисячі платежів за комунальні послуги. Ще 136 061 оплата була здійснена через мобільний додаток Privat24.

“Волиняни, як і всі українці, оцінили можливості інтернет-банкінгу від ПриватБанку. Усі необхідні операції і платежі можна зробити швидко і зручно, не виходячи з дому”, - зазначив керівник Бізнесу платежів і переказів Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Олександр Нерук.

Зауважимо, що сплатити “комуналку” клієнти також можуть у терміналах самообслуговування та банкоматах ПриватБанку. Окрім того, лучани мають змогу здійснити платіж зі свого смартфону за допомогою QR-коду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ранкова ДТП у Луцьку: маршрутка в’їхала у «ВАЗ»
Наступна новина Луцьк засипало снігом: містяни нарікають на бездіяльність комунальників. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини