«ПриватБанк» попереджає про нову схему шахраїв. Приходять повідомлення про виплату за вакцинацію

«ПриватБанк» попереджає про нову схему шахраїв. Приходять повідомлення про виплату за вакцинацію
Фото ілюстративне

"ПриватБанк" попередив українців про появу нової схеми шахрайства – масового доступу до особистих даних під виглядом державних виплат за вакцинацію від COVID-19. Банк вже звернувся до відповідних правоохоронних органів із заявою задля припинення діяльності шахраїв.

Як повідомила пресслужба банку, вже зафіксовані випадки, коли клієнтам через месенджери або електронну пошту приходить повідомлення про доступні виплати за вакцинацію на кілька тисяч гривень. Далі шахраї пропонують перейти за посиланням на фальшиву сторінку сайту та заповнити особисті дані та реквізити банківських карток, пише ТСН.

"ПриватБанк" попереджає своїх клієнтів не відкривати такі повідомлення від шахраїв і не реагувати на подібні привабливі повідомлення про грошові компенсації чи виплати. Також ні в якому разі не можна вводити свої особисті дані чи дані платіжних карток на підроблених сайтах чи мобільних сервісах", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський обіцяв тисячу гривень усім щепленим двома дозами проти коронавірусу, неможливо буде отримати готівкою на руки – ці гроші будуть своєрідним депозитом, який можна буде витратити на певний перелік послуг.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коли на Волині розпочнеться реєстрація на пробне ЗНО
Наступна новина На Волині поліція розшукує зловмисника, який вчинив розбій та переховується
Останні новини
Схожі новини