За три місяці цього року Нацполіція вже спрямувала до суду близько сотні справ щодо злочинних груп

За три місяці цього року Нацполіція вже спрямувала до суду близько сотні справ щодо злочинних груп

За три місяці 2018 року підрозділи Нацполіції задокументували та спрямували до суду 96 справ відносно організованих груп і злочинних організацій.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник Голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін

Як він пише, для порівняння, за аналогічний період 2013 року до суду було спрямовано лише 50, на той час ще діяли підрозділи УБОЗ.

«Для мене це тільки 50% успіху, про справжній результат протидії організованій злочинності можна бути говорити, коли злочинцям буде винесений вирок за скоєння злочинів в складі злочинних угруповань.

Але не все в руках поліції, протидіяти лідерам злочинних угрупувань, «злодіям в законі» ми зможемо тільки всі разом - це всі правоохоронні органи, судова влада, і, саме головне, при підтримці та за участі кожного громадянина нашої країни.

А до цього «злодії в законі», як у Дніпрі, з розмахом будут відзначати свої «сімейні» свята, посміхаючись над всіма нами.

Ми повинні працювати так, щоб лідери справжніх злочинних угруповань сідали за грати чи робити так, щоб вони почували себе дуже некомфортно та покидали Україну», – йдеться у його дописі. 

 

За три місяці 2018 року підрозділи Нацполіції задокументували та спрямували до суду 96 справ відносно організованих груп...

Posted by Vyacheslav Abroskin on Monday, 9 April 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Цього тижня Україну накриють магнітні бурі: що це таке та кому їх слід остерігатися
Наступна новина У Луцьку горіло «Гнідавське болото». ФОТО
Останні новини
Схожі новини