За Україну віддали життя четверо Героїв із Волині

За Україну віддали життя четверо Героїв із Волині

На війні з росією загинули ще четверо волинян: Олександр Мандзюк із Маневич, Артур Омельчук із села Підгайці, турійчанин Юрій Павлік, Юрій Лукашук із Вишнівської громади.

Про це повідомляють у громадах.

Під час виконання військової служби із захисту Вітчизни помер маневичанин Олександр Олександрович Мандзюк. «Овдовіла молода дружина Оксана Володимирівна, сиротами стали двоє синів Роман і Максим. Прийміть щирі співчуття, дорогі. Ваш коханий чоловік, люблячий тато віддав своє життя за волю і незалежність держави, за наше мирне життя», – пише голова Маневицької громади Олександр Гаврилюк.

Олександр Мандзюк

У громаді захисника зустрічатимуть сьогодні, 4 жовтня. Начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук підписала розпорядження щодо продовження в районі днів жалоби в районі до 25 жовтня.

Також у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України, загинув Артур Омельчук, житель с. Підгайці.

Артур Іванович, 1992 року народження, був старший механік-водій-гранатометник зенітного ракетного взводу зенітно ракетної батареї зенітного ракето-артилерійського дивізіону.

Артур Омельчук

«Громада та вся Україна втратила воїна, який не повернеться додому до рідної донечки, дружини, мами та дідуся з бабусею. Від щирого серця, я особисто та колектив Зимнівської сільської ради, приносимо щирі співчуття рідним та близьким. Сумуємо разом з вами!», – повідомляють у громаді.

Про дату та час поховання, прощальної панахиди повідомлять згодом.

Також віддав життя за Україну 43-річний турійчанин Юрій Павлік. «Схиляємо голови в журбі та пошані перед справжнім воїном, нашим захисником, земляком. Юрій мав величезний бойовий досвід: воював у складі миротворчих військ в Іраці, з 2016 року до квітня 2021 з певними перервами був учасником АТО/ООС. У перші ж дні повномасштабної війни з росією знову став на захист країни і віддав за її волю і наші мирні світанки своє життя. Загинув Юрій під час ворожого обстрілу при виконанні бойового завдання на Харківщині, поблизу населеного пункту Першотравневе», – розповідають про Героя у Турійській громаді.

Юрій Павлік

У зв'язку з трагічною подією у громаді оголошується триденна жалоба. 4 жовтня траурний кортеж із тілом Героя прибуде на рідну Турійщину. Про час і чин поховання повідомлять згодом.

Також війна забрала молоде життя двадцятирічного жителя села Приріччя Юрія Івановича Лукашука. Сьогодні, 4 жовтня, біля обідньої пори тіло Героя мають привезти додому. «Просимо всіх, у кого болить душа за наших Героїв, прийти з квітами і створити живий коридор у селі Штунь та в селі Замлиння. Жителів сіл Терехи і Висоцьк просимо зустріти Героя при в'їзді до села Приріччя. Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого Героя. Царство небесне і вічна пам'ять нашому герою!», – закликають у громаді.

Юрій Лукашук

«Перший» висловлює щирі співчуття родинам полеглих Героїв…

Читайте також: На Харківщині загинув Герой з Волині Іван Цюп’яшук


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку під час онлайн-марафону збиратимуть гроші, щоб зігріти захисників
Наступна новина У луцькому ЦНАПі подорожчало виготовлення термінових документів
Останні новини
Схожі новини