За Україну віддали життя волиняни Віктор Кушнір і Степан Гулечко

За Україну віддали життя волиняни Віктор Кушнір і Степан Гулечко

На війні з росією загинули ще двоє жителів Волині – Віктор Кушнір із Маневицької громади та Степан Гулечко із Турійської.

«Біль втрати пронизує серце і душу. Молодий боєць, віддавши захисту Вітчизни понад дев'ять років, помер при виконанні військової служби. Кушнір Віктор Євгенович (уродженець с. Гута Лісовська, де і нині проживають його мама і тато) – учасник АТО», – повідомляє про загибель Героя голова Маневицької селищної ради Олександр Гаврилюк.

Віктор Кушнір

Овдовіла молода дружина, осиротіли маленькі син і донька.

Громада зустрічатиме захисника Вітчизни орієнтовно о 17 годині сьогодні, 20 вересня, на межі громади в с. Козлиничі, рух продовжать по Варшавці територією Цмінівського, Чарторийського, Будківського, Лісівського округів до с. Гута Лісівська. Час уточнять.

Також у глибокій скорботі Турійська громада. Турійчанин Степан Гулечко віддав життя за волю та незалежність нашої країни в запеклих боях на Донеччині. Загинув Герой 16 вересня в ході наступу під час виконання бойового завдання й знищення противника. Йому назавжди 26.

Степан Гулечко

У зв'язку із трагічною подією у громаді оголошується триденна жалоба. Про дату і час зустрічі траурного кортежу із тілом загиблого воїна і чин поховання  повідомлять додатково.

«Перший» висловлює співчуття рідним полеглих Героїв…

Читайте також: Завтра у Луцьку прощатимуться з Героєм Юрієм Сапожником


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку розчистять Стир
Наступна новина У Луцьку патрульні допомогли бабусі, яка загубилася
Останні новини
Схожі новини