За відомого блогера з Волині Барабошка друзі внесли 3 мільйони гривень застави

За відомого блогера з Волині Барабошка друзі внесли 3 мільйони гривень застави

Друзі внесли 3 млн гривень застави за блогера з Волині Олександра Барабошка, якого Печерський районний суд заарештував на два місяці.

Про це повідомив адвокат затриманого Микита Чекман, – пише LB.ua 

«За моєю інформацією, заставу внесли, але він ще не вийшов із СІЗО, оскільки це складна процедура», - сказав Чекман.

Адвокат додав, що заставу збирали і вносили друзі.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва обрав блогеру Олександру Барабошку,  який народився в селищі Локачі на Волині і більш відомий як Krus, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому інкримінують ст. 182. (порушення недоторканності приватного життя), ст. 163 (порушення таємниці листування, телефонних розмов), ст. 343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу), ст. 383. (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину). 

Другого підозрюваного у справі про втручання в приватне життя - політтехнолога Володимира Петрова - відправили під домашній арешт.

Обох чоловіків затримали 29 листопада у справі про створення фейкового секс-скандалу про домагання співробітника МВС Олександра Варченка до студентки Наталії Борейко. Дружина потерпілого - Ольга Варченко, вона займає посаду першої заступниці голови Державного бюро розслідувань.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На волинському кордоні затримали чоловіка, який віз в автобусі гвинтівку. ФОТО
Наступна новина Скликають сесію Волинської облради: планують затвердити бюджет
Останні новини
Схожі новини