За вихідні у Луцьку спіймали 8 пʼяних водіїв

За вихідні у Луцьку спіймали 8 пʼяних водіїв

Протягом вихідних волинські патрульні виявили та задокументували 8 фактів керування транспортними засобами водіями з ознаками сп’яніння.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волині. 

Так, у Луцьку інспектори зупинили авто Volkswagen, який рухався під час дії комендантської години. В ході спілкування із водієм, поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер показав 2, 27 проміле.

Ще одного нетверезого 24-річного керманича зупинили патрульні. Він рухався мотоциклом ИЖ Планета -3 без увімкненого ближнього світла фар в темну пору доби. Інспектори зупинили його та під час спілкування у керманича виявили ознаки сп’яніння. Результат —1, 48 проміле.

У Ковелі патрульні помітили легковик марки Volkswagen Transporter , який рухався в дію комендлансткої години. Під час спілкування із водієм, інспектори помітили у нього ще й ознаки алкогольного сп’яніння. Водій пройшов огляд на місці, результат — 1, 66 проміле. 

На порушників патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Запоріжжі загинув захисник з Волині Віталій Собчук
Наступна новина Патрульна з Волині виборола призове місце на чемпіонаті зі спортивного орієнтування
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні