За якими критеріями оцінити надійність букмекерської контори

За якими критеріями оцінити надійність букмекерської контори
Фото ілюстративне

В даний час в мережі Інтернет здійснюють свою діяльність сотні різних букмекерських контор. Вибрати серед такої великої різноманітності найбільш відповідну БК не так вже й просто, особливо новачкам. Перше питання, яке задають собі користувачі, які вперше стикаються з беттингом, за якими критеріями вибирати БК? 

Давайте розберемося, що вкладається в поняття «надійність» стосовно букмекерської контори. Як показує практика, під надійністю багато користувачів розуміють гарантію отримання виграних грошей у БК. Які контори можуть надати найвищу гарантію отримання виграшу своїм гравцям?

Ліцензування букмекерських контор

Для того, щоб відповісти на це питання, необхідно порушити проблему ліцензування БК. У мережі можна зустріти контори, які мають або національну ліцензію тієї країни, в якій приймаються ставки, або офшорна ліцензія, або контора взагалі працює без ліцензії. Як показує практика, найбільшу надійність у плані отримання виграшу мають БК, що працюють за національною ліцензією. Чому?

Тому що оформлення національної ліцензії має на увазі наявність у країні закону, який регулює діяльність букмекера. Оскільки існує закон, ті чи інші дії букмекера можна визнати законними чи незаконними. Гравець має можливість оскаржити будь-яке рішення букмекера у відповідних інстанціях, і якщо буде доведено, що претензії букмекера не мають під собою підстав, гравець отримає свої гроші, інакше букмекер може бути позбавлений ліцензії.

Гра в букмекерській конторі, яка не має жодної ліцензії, схожа на ходьбу мінним полем. Гравець є повністю безправним і залишається лише сподіватися на порядність букмекера, що буває далеко не завжди. Тому гра в неліцензованій конторі не має сенсу.

Більшість БК, що працюють у мережі, мають офшорні ліцензії. У разі виникнення будь-яких спірних питань, гравцеві доведеться вирішувати їх самому, як правило, через листування зі службою підтримки та безпеки контори. Якщо це іноземна контора, листування вестиметься у кращому разі англійською, гіршою, мовою тієї країни, до якої належить букмекер.

Плюси та мінуси ліцензування БК

Гра в букмекерській конторі, що працює за національною ліцензією, має низку особливостей. По-перше, реєстрацію, зазвичай, можуть проходити лише громадяни тієї країни, за ліцензією якої працює контора. По-друге, сама реєстрація часто проходить складніше і займає триваліший час. По-третє, із виграшу доведеться сплачувати певний податок, відсоток якого визначає законодавство. Багато хто віддає перевагу надійним букмекерським конторам (див. список надежных букмекерских контор).

Чому ж тоді багато гравців продовжують грати в офшорних БК? Причини можуть бути різні. В офшорних БК, як правило, є розділ ігрового гемблінгу, простіше кажучи, онлайн-казино. Для того щоб покрутити рулетку або барабани, окремої реєстрації проходити не треба. Найчастіше офшорні БК надають щедріші бонуси. Платити відсоток із виграних грошей в офшорних БК не треба.

На правах реклами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку зачиняється парк динозаврів
Наступна новина Луцьк у фіналі конкурсу «Молодіжна столиця України»
Останні новини
Схожі новини