Забула, де припаркувала машину. Волинські патрульні розповіли про курйозні виклики

Забула, де припаркувала машину. Волинські патрульні розповіли про курйозні виклики

Окрім сотні різноманітних викликів від домашнього насильства до порушень ПДР, від виявлених речей до загублених дітей, від порушень громадського порядку до потреби у супроводі, волинські патрульні мусять допомогати громадянам й у інших ситуаціях. Деколи – навіть курйозних.

Про нетипові ситуації розповіли на сторінці поліції Волині.

Так, учора вранці поліцейським надійшов виклик про заволодіння транспортним засобом. Заявниця повідомила, що зник її автомобіль. На місці події працювали патрульні та СОГ. Автівку віднайшли припаркованою на іншому місці, а заявниця повідомила, що просто забула, що припаркувала її на іншому місці.

Згодом патрульні отримали виклик про переслідування. Заявниця розповіла, що знайомий їй чоловік постійно її переслідує. Останній же пояснив патрульним, що таким чином хоче привернути увагу та одружитися з заявницею. Чоловік не вчиняв жодних протиправних дій.

А близько 22-ї години патрульним надійшло повідомлення про конфлікт сусідів. Як з’ясувалося, у них виник конфлікт щодо того, що чоловік видалив жінку із групи учасників ОСББ у одній із соцмереж.

У всіх випадках патрульні ретельно вислухали усіх учасників подій, з’ясували деталі, поспілкувалися з громадянами та надали чіткі роз’яснення щодо врегулювання ситуацій та попередженню їх повторному виникненню.

Також закликають громадян бути відповідальними та не викликати поліцію без потреби. Оскільки відповідно до ст.183 КУпАП за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб передбачена відповідальність.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Епіцентр», драмтеатр, пошта. Де розгорнуть нові вакцинальні пункти на Волині
Наступна новина На Волині серед померлих від COVID-19 немає жодного вакцинованого
Останні новини
Схожі новини