Загинув депутат Нововолинської міської ради, бізнесмен Віктор Ярема

Загинув депутат Нововолинської міської ради, бізнесмен Віктор Ярема
Віктор Ярема

У Шацьку в аварії розбився депутат Нововолинської міської ради, приватний підприємець Віктор Ярема.

За повідомленням поліції, ДТП сталася близько 8-ї години ранку 8 серпня на вулиці 50 років Перемоги. Автомобіль «BMW Х5» злетів у кювет.

«За кермом автомобіля перебував 48-річний житель Нововолинська. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням та злетів у кювет, де врізався у дерево. У результаті ДТП водій загинув», – повідомляють у поліції.

Відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. На місці працює слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці з’ясовують усі обставини трагедії.

 За інформацією видання Буг, ідеться про депутата Нововолинської міської ради Віктора Ярему. Повідомляють, що автівка рухалася з великою швидкістю.

Віктор Ярема – депутат Нововолинської міської ради (висунутий Нововолинською міською організацією Радикальної партії Олега Ляшка). Токож ЗМІ його називають одним з найбагатших обранців у міській раді.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Згорани не можуть визначитися, куди приєднатися – до Любомля чи Шацька
Наступна новина Аварія на підстанції: частина Луцька – без світла
Останні новини
Схожі новини