Загинув у Курській області: у Ковелі попрощались із Вадимом Сачуком

Загинув у Курській області: у Ковелі попрощались із Вадимом Сачуком

У Ковелі попрощалися з солдатом, оператором відділення ударних безпілотних авіаційних комплексів Вадимом Сачуком. Свій останній бій він прийняв 19 серпня біля села Снагость Курської області. Захисник отримав поранення, несумісні з життям.

Про це пишуть на сайті Ковельської міської ради.

Вадим Сачук народився у Ковелі. Рано залишився без батька, який був ліквідатором аварії на Чорнобильській атомній станції. 

Навчався у школі №13, а професію автослюсаря здобув у Луківському професійно-технічному училищі. Працював на будівництві, пилорамах, скрізь, де потрібні були робочі руки. 

У квітні цього року Вадима мобілізували. Військову підготовку проходив у Великій Британії. А уже з липня – був на передовій. Ковельчанин загинув далеко від рідного дому незадовго до свого 36-го дня народження. Тепер йому назавжди – 35. Власну сім’ю створити чоловік так і не встиг.

Обірвалася стежка життя ще однієї молодої людини. Жодні слова не здатні загоїти в серцях близьких болючу рану втрати. І ми сьогодні тут, щоб, як одна велика родина, підтримати їх, достойно провести Героя в останню земну дорогу, – зазначив міський голова Ігор Чайка під час громадянської панахиди.

Він висловив співчуття мамі Тамарі Василівні, сестрі Іванні, племінниці Меланії та всім, хто знав, любив і поважав Вадима Сачука.

У наших серцях ти залишишся воїном світла, воїном добра. Ти завжди був чесним, добрим, ти любив життя, волю, свою країну. Спочивай з миром, братику, – сказала двоюрідна сестра Тетяна Мєдвєдєва.

Добре пам’ятає Вадима ще першокласником його перша вчителька Таміла Пархоцевич.

Я до цього часу згадую маленького, чорнявого хлопчика, з гарними очима. Це була дитина з великими поглядами на майбутнє. Клята війна розрушила все. Низький уклін мамі за такого сина, – додала вона.

Поховали Захисника на Алеї Героїв міського кладовища.

 

 

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Атака РФ: у Луцьку – один загиблий і п'ятеро постраждалих
Наступна новина «Першим ділом викопаю мамі картоплю»: волинянин повернувся з фронту
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні