Захисники і захисниці можуть безоплатно відновити зір: де і як скористатися послугою

Захисники і захисниці можуть безоплатно відновити зір: де і як скористатися послугою

Військові, які втратили зір під час виконання бойових завдань або відчувають значне погіршення зору можуть скористатися безоплатними послугами з відновлення зору.

Це стало можливим завдяки проекту “Повернемо зір Захисникам та Захисницям України”, який Міністерство у справах ветеранів України втілює у партнерстві з Міжнародним благодійним фондом “Сприяння розвитку медицини” та Мікрохірургією ока Василя Шевчика, інформує Мінветеранів. 

За словами заступника Міністра у справах ветеранів України Руслана Приходька, згодом географію закладів, де надають таку допомогу, планується розширити.

“Коли ми побачимо, що кількість охочих пройти відповідне обстеження та отримати допомогу перевищуватиме ресурсні можливості проекту – будемо продовжувати переговори з нашими міжнародними партнерами про залучення додаткових коштів у цей проект”, – наголосив Руслан Приходько.

Скористатися послугами можуть:

  • учасники бойових дій;
  • особи з інвалідністю внаслідок війни;
  • комісовані з військової служби за станом здоровʼя, але які ще не отримали відповідного посвідчення (першочергово комісовані через захворювання та травми очей).

Перелік можливих безоплатних послуг:

  • повне офтальмологічне обстеження;
  • оперативне та лазерне лікування захворювань очей;
  • лікування рубцевих змін обличчя.

Як скористатись можливістю?

Потрібно записатись на офтальмологічне обстеження за телефоном у м. Київ 093 098 54 55 та в місті Чернігів 066 961 81 36, та зазначити, що Ви хочете скористатись послугами у межах проекту “Повернемо зір Захисникам та Захисницям України”.

Під час відвідування клініки показати адміністратору документ, що підтверджує право участі у проекті.

Послуги надаються у містах Чернігів та Київ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Північна Корея вирішила відправити в Україну 12 тисяч солдатів, – розвідка Південної Кореї
Наступна новина В Україні е-Посвідченням ветерана користуються вже понад 300 тисяч осіб
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні