«Заходить до мене в кабінет», - ковельський мер про свого попередника Кіндера

«Заходить до мене в кабінет», - ковельський мер про свого попередника Кіндера
Ігор Чайка

Ковельський міський голова Ігор Чайка запевнив, що «нормально спілкується» і зі своїм попередником Олегом Кіндером, і з головним суперником на виборах Олегом Унігою.

Про це він розповів в інтерв’ю виданню ВолиньPost.

«Олег Кіндер – людина емоційна. Звичайно, ми різні. Але немає в світі двох однакових людей, і це добре. Як депутат він часом заходить і в секретаріат, і до мене в кабінет. Висловлює свої пропозиції. Постійно надсилає запити, його все цікавить. Я намагаюся з усіма нормально спілкуватися, у тому числі – з ним», – сказав міський голова.

На питання про те, чи аналізує помилки попередників, лише відповідає, що дотримується принципу: не суди і не судимий будеш. Єдине, каже, виніс для себе як висновок, змінити стиль керівництва: «Люди трохи скаржилися, що все було під сімома замками. Не потрапиш в кабінет, не поговориш».

Читати також: У Ковелі оголосили конкурс на краще облаштування Привокзальної площі. Переможцям обіцяють премії

Нормально, каже Ігор Чайка, зараз працює і зі своїм головним суперником на виборах – Олегом Унігою, над яким зрештою отримав лише 84 голоси переваги і який також нині є депутатом міської ради.

Посадовець розповів, що хоче створити раду із попередніх очільників міста. Мовляв, досвід у кожного з них є і, якщо його консолідувати, може вийти хороша справа.

Нагадаємо, у Ковелі запрацювала «гаряча лінія» міського голови.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вражаючі фото пожежі на полі біля Володимира-Волинського
Наступна новина Потяг Сарни-Ковель тепер їздитиме до «Ягодина»
Останні новини
Схожі новини