Закарпатця засудили за продаж контрафактного алкоголю на Волині

Закарпатця засудили за продаж контрафактного алкоголю на Волині

Житель Закарпаття був засуджений у Волинській області за незаконну торгівлю контрафактним алкоголем.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Волині.

В результаті скоординованих дій прокуратури Волинської області, слідчого та оперативних підрозділів обласного Управління СБУ вдалось викрити факти незаконного масового виробництва алкогольних напоїв, а також факти незаконного транспортування їх на Волинь та зберігання і збуту фальсифікату в нашій області.

Проведеними слідчими (розшуковими) діями в рамках розслідування у кримінальному провадженні про незаконні операції з підакцизними товарами, розслідування якого керівником регіональної прокуратури доручено слідчим органу безпеки, вдалось викрити мешканця Закарпатської області, котрий налагодив неподалік Ужгорода масове незаконне виробництво алкогольних напоїв сумнівної якості, й,надаючи їм вигляду коньяку під торгівельною маркою «Закарпатський», реалізовував, у тому числі, двом жителям Волинської області.

Останні, у свою чергу, транспортували такий «коньяк» до місця проживання та реалізовували його на території міста Луцька та області. Окрім того, в ході слідства також задокументовано незаконне придбання ними, зберігання з метою збуту та збут інших незаконно виготовлених алкогольних напоїв під виглядом горілки відомих торгівельних марок.

Обвинувальні акти про вчинення трьома зловмисниками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 та ч.2 ст. 204 КК України, скеровано до суду для розгляду по суті.

Наразі мешканця Закарпаття визнано винними у вчиненні інкримінованих правопорушень та призначено   покарання у виді штрафу в розмірі 53550 грн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рівненська АЕС вивела на ремонт другий енергоблок
Наступна новина У Луцьку поліцейські знайшли 16-річну дівчину, яка була без одягу і просила про допомогу
Останні новини
Схожі новини