Закрили в казармі, побили і зламали палець. У ТЦК прокоментували звинувачення

Закрили в казармі, побили і зламали палець. У ТЦК прокоментували звинувачення

У Волинському обласному ТЦК та СП прокоментували повідомлення в одному із телеграм каналів. Там написали про викрадення працівниками Луцького ОМТЦК та СП чоловіка з ім’ям Владислав Біленко. Ба більше, стверджували, що його силою закрили в казармі, побили та навіть зламали палець.

Група комунікацій Волинського ОТЦК та СП називає цей телеграм-канал сумнівним, а інформацію, оприлюднену там – фейковою й повною нісенітницею.

Волинський ОТЦК та СП підтвердив, що Владислава Біленка дійсно доставили до Луцького ОМТЦК та СП 15 жовтня поточного року. Водночам відзначив, що жодного фізичного примусу чи тиску до нього не застосовували.

На жаль, ворожі телеграм-канали продовжують вигадувати подібні фейки, щоб дискредитувати військових та дестабілізувати ситуацію в Україні. Пам’ятайте, що «Шептун» та інші анонімні канали поширюють неперевірену інформацію, часто співпрацюють із прокремлівськими пропагандистами, і їхня мета – підірвати нашу довіру до української армії та влади, – йдеться в повідомленні.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Три війни «Діда»: історія десантника, який пів року шукав тіло загиблого сина
Наступна новина Усі чоловіки з нашої сім'ї – у війську, – боєць волинської «сотки»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні