«Закриваємося, щоб вберегти ваше здоров’я і життя». Луцький клуб «Цитра» пішов на карантин

«Закриваємося, щоб вберегти ваше здоров’я і життя». Луцький клуб «Цитра» пішов на карантин

Луцький джаз-клуб «Цитра» закривається на час карантину: у неділю, 15 березня тут – останній день роботи. Відкритися обіцяють, коли скасують загальнодержавний карантин.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці клубу.

«Нам дуже важко це писати але, в умовах карантину та загрози масштабної епідемії коронавірусу, ми вирішили закритись на час карантину. Сьогодні в Цитрі останній концерт - The Royal City cover band. Більше інформації згодом». Будьте здорові і бережіть себе. Зустрінемось після карантину» - йдеться у повідомленні.

«Ми закриваємось щоб вберегти ваше здоров'я та життя і сподіваємось вже скоро вас всіх побачити в Цитрі знову, вже після карантину» - прокоментував ситуацію співвласник клубу Віктор Грисюк.

Як відомо, в Україні 11 березня уряд оголосив карантин до 3 квітня

Окрім того, 15 березня міністр охорони здоров’я Ілля Ємець заявив: «Необхідно закривати заклади громадського харчування та ТРЦ, працювати мають лише аптеки та продуктові магазини, необхідно обмежити пересування всередині країни, запровадити дистанційний режим роботи працівників, переглянути режим роботи громадського транспорту та обмежити дозволені збори людей у групах до 10 осіб».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус у волинянки не підтвердили
Наступна новина У Луцьку на карантин закриють ринки, кафе, торгово-розважальні центри
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні