Закривають пішохідний перехід у пункті пропуску «Угринів-Долгобичув»

Закривають пішохідний перехід у пункті пропуску «Угринів-Долгобичув»
Прикордонники вважають, що характер облаштованої для пішохідного руху інфраструктури створює багато загроз. Фото - Shoppingpl

Польські прикордонники повідомили про закриття пішохідного пункту пропуску «Долгобичув-Угринів» з 2019 року.

Про це повідомили на сайті Польської прикордонної служби 18 грудня, пише ТСН.

Прикордонники вважають, що характер облаштованої для пішохідного руху інфраструктури створює багато загроз.

«У кінці року закінчується дія пілотного проекту з пішохідного перетину кордону на автомобільному пункті пропуску «Долгобичув-Угринів»... Тимчасовий характер облаштованої для пішохідного руху інфраструктури створює багато загроз і не дозволяє продовжити дію пілотного проекту у його нинішньому вигляді. Також, зважаючи на збільшення часу очікування перетину кордону людьми, які подорожують автобусом, виправданим є використання автобусних переїздів за їх прямим призначенням», – йдеться у повідомленні.

Згадка про використання автобусних переїздів за прямим призначенням стосується того, що пішохідний перехід облаштували саме на смузі, яка початково задумувалася для проїзду автобусів на цьому пункті пропуску.

Видання Zaxid.net дізналося, що львівські прикордонники ще не отримували офіційних документів про закриття переходу.

«Дія експерименту справді завершується. Ми чули про те, що пішохідний пункт пропуску мають намір закрити, але наразі очікуємо на офіційні документи від польських колег», – розповіла речниця Львівського прикордонного загону Ярослава Мельник.

Зазначимо, що пункт пропуску «Угринів-Долгобичув» був відкритий 2014 року та призначений виключно для перетину кордону автомобільним транспортом. Проте через деякий час там облаштували пішохідний пункт пропуску.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У міськраді погодили програму розвитку Луцького зоопарку. ВІДЕО
Наступна новина Випробування снігопадом: на луцьких дорогах ні пройти ні проїхати. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини