Залишилась дружина та донька. Що відомо про патрульного, який застрелився у Ковелі

Залишилась дружина та донька. Що відомо про патрульного, який застрелився у Ковелі
Фото ілюстративне

На Волині в місті Ковелі просто у відділку поліції знайшли застреленим патрульного. Куля розтрощила поліцейському голову. Відомо, що у 28-річного чоловіка залишилась дружина та донька, а на роботі – зразкові характеристики. У патрульній поліції Ковеля пропрацював три роки.

Коли чоловіка знайшли колеги, він був уже в агонії. Медики прибули за кілька хвилин, але зарадити нічим уже не могли – 28-річний патрульний був мертвим, – повідомляють Надзвичайні новини.

Загибель патрульного слідчі Державного бюро розслідувань розслідують як навмисне вбивство. Але поки що головна версія слідства – самогубство, бо постріл був зроблений впритул до скроні зі зброї самого поліцейського.

Нагадаємо, 28-річний поліцейський застрелився у відділі патрульної поліції в місті Ковель. Інцидент трапився 29 листопада близько 12:00 на вулиці Драгоманова. Згодом стало відомо, що загиблого звали Владислав Корнелюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У МОН затвердили нові умови вступу до вишів у 2022 році. Перелік
Наступна новина У Волинській обласній лікарні роблять ПЛР-тести, які відображаються у «Дії»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні