Заміновано: жителям прикордоння на Волині нагадують про заборону ходити в ліс і на озера

Заміновано: жителям прикордоння на Волині нагадують про заборону ходити в ліс і на озера

Командування Волинської бригади тероборони вкотре звертається до краян із застереженням бути особливо обережними та відповідальними, з огляду на облаштування вздовж українсько-білоруського кордону системи мінно-вибухових загороджень.

На порозі Різдво Христове та Новий рік. Якщо Ви плануєте встановити у своїй оселі ялинку – знайдіть можливість придбати її на спеціальному базарі. І йдеться не лише про природоохоронні мотиви. Вештатися нині лісами із сокирою в руках – особливо в прикордонні – це наражати себе на смертельну небезпеку!

Волинянам нагадують, що в п’ятикілометровій прикордонній смузі суворо заборонено користуватися будь якими польовими та лісовими дорогами, а також заборонено з’їжджати на узбіччя. Заборона розповсюджується на усі види транспорту – автомобілі, мотоцикли, гужові підводи. Те саме стосується жителів прикордоння, які пересуваються в пішому порядку!

До любителів зимової риболовлі звернулися з проханням – забути цієї зими про прикордонні озера, адже прибережна смуга цих водойм - замінована!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Волинському перинатальному привітали двохтисячну вагітну. ФОТО
Наступна новина Варфоломій благословив: парафія з Луцька першою в Україні переходить на новий стиль
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні