Замовити улюблені страви у Луцьку можна за допомогою смартфону

Замовити улюблені страви у Луцьку можна за допомогою смартфону

Якщо ви хочете відпочити й не готувати вдома, то можна страви з броварні «Карабас Барабас» можна замовити у кілька кліків. Заклад презентував on-line доставку.

Доставка – це зручно, коли немає часу готувати вечерю, несподівано завітали гості, або ж просто хочеться посмакувати улюбленими стравними, а йти кудись немає бажання. Рятує доставка у погану погоду, або ж коли «горять дедлайни» й вийти з офісу нереально. 

У закладі велике меню, а тому кожен легко знайде щось для себе – від «святкових» страв з мангалу» й до легких салатів та піци.

Відтепер зробити замовлення стало ще зручніше. Варто лише зайти на сайт броварні у розділ «Доставка». Зручна навігація запропонує вам обрати з кількох розділів, наприклад «Мішанки», «Юшки», «Деруни», «Млинці», «Пательні» «Фірмові страви» та багато іншого. Звісно, можна буде замовити й крафтове пиво, яке є лише у мережі Карабасів.

Опісля вибору страв, ви можете переглянути «корзину» та здійснити замовлення. Для цього слід буде ввести контактні дані, адресу доставки та спосіб оплати. До речі, розрахуватися страви можна буде карткою. 

При замовленні на суму від 150 гривень доставка безкоштовна, а якщо ви оберете страви на 350 гривень, то отримаєте літр пива в подарунок.

Замовлення приймаються щодня з 12 до 22 години.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Цей день обведу червоним у календарі». У Жиричах почали будувати садок, який чекали десятки років
Наступна новина Зеленський нагородив медаллю водія з Волині
Останні новини
Схожі новини