«Заробляли» по сто тисяч на місяць: на Волині викрили групу наркозбувачів

«Заробляли» по сто тисяч на місяць: на Волині викрили групу наркозбувачів

16 вересня працівники управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП у Волинській області спільно зі слідчими та оперативниками Нововолинського ВП № 1, за процесуального керівництва прокуратури, в рамках розслідування провели санкціонований обшук у групи наркозловмисників. Усі вони - мешканці Нововолинська, серед них раніше судимі чоловіки віком 46 та 20 років та їхня 35-річна спільниця, інформує поліція Волині. 

Під час обшуку за місцем проживання фігурантів поліцейські виявили та вилучили психотропи Альфа “PVP”, грошові кошти, електронні ваги, банківські картки та мобільні телефони.

Вилучені наркотичні речовини скеровано до Волинського науково-дослідницького експертно-кримінальстичного центру.

Разом з тим, встановлено, що за цінами “чорного ринку” прибуток групи наркозбувачів на місяць становив близько 100 тисяч гривень.

Усіх членів організованого наркобізнесу поліцейські затримали у порядку ст. 208 КПК України. Їм оголошено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Тривають подальші слідчі дії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині чоловік вдарив жінку ножем в спину
Наступна новина Кабмін звільнив Маляр і решту заступників Резнікова
Останні новини
Схожі новини