Засудженого через канабіс волинського школяра ще й досі не відпустили з-під варти

Засудженого через канабіс волинського школяра ще й досі не відпустили з-під варти
Фото Громадського

Станом на 10:30 26 березня школяра, якого Ратнівський районний суд засудив до 6 років колонії за підозрою у збуті канабісу, ще не відпустили з-під варти, хоч суд дозволив це зробити ще вчора.

Про це повідомив Першому адвокат хлопця Віталій Жуковський.

Він розповів, що 25 березня ввечері його підзахисного працівники СІЗО не хотіли відпускати, вимагаючи саме паперовий документ, хоч на той час вже був електронний варіант ухвали суду, згідно з якою хлопця мали звільнити, та мотивуючи тим, що у них закінчився робочий день. 

«Уже є паперовий документ, віддали у СІЗО, однак через бюрократичні процеси хлопця ще не звільнили», – каже адвокат.

У будь-якому разі, запевнив захисник, навіть якщо школяра відпустять у найближчі години, він скаржитиметься на дії працівників СІЗО у ДБР.

«Працівник СІЗО особисто чув рішення суду, ухвалу вони отримали ще вчора, але продовжують утримувати особу під вартою», – пояснив адвокат, чому скаржитиметься у ДБР.

Нагадаємо, 25 березня Рівненський апеляційний суд звільнив з-під варти одинадцятикласника з селища Ратне Волинської області, якого у грудні 2020-го засудили до шести років колонії за підозрою у збуті канабісу. Також суд скасував вирок та повернув справу на розгляд суду першої інстанції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вакцини, якими щеплюють українців, ефективні проти «британського» штаму, – Степанов
Наступна новина У Луцьку автомобіль збив на переході двох дітей
Останні новини
Схожі новини