Піймали 18-річного лучанина, який продавав наркотики. ФОТО

Піймали 18-річного лучанина,  який продавав наркотики. ФОТО

У Луцьку співробітники управління протидії наркозлочинності затримали 18-річного жителя Луцька, котрий займався розповсюдженням наркотиків через так звані закладки.

Хлопця затримали на вулиці Кривий Вал і  під час поверхневого огляду  вилучили понад 40 г амфетаміну, – повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. 

Окрім цього, в юнака правоохоронці вилучили мобільний телефон із фотографіями місць так званих закладок наркотиків. У результаті проведених оперативних заходів поліцейські викрили в різних районах Луцька, ще шість місць із закладеними для продажу наркотиками.  

Усе вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Зазначимо,  продаж наркотиків через закладки набирає обертів в Україні. Продавці та покупці не зустрічаються, щоб не попастися поліції, листування ведуть через соцмережі, а товар залишають в «затишних» місцях на вулиці – закладках.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Наречені-іноземці: з ким найчастіше одружувались волиняни минулоріч
Наступна новина Кілька волинських потягів міняють графік руху
Останні новини
Схожі новини