Завтра Луцьк прощатиметься з двома полеглими Героями

Завтра Луцьк прощатиметься з двома полеглими Героями

Завтра, 27 січня, відбудеться прощання з загиблими Захисниками Олександром Нагорним та Іваном Гнатенком. Відспівування військовослужбовців відбудеться у Кафедральному соборі Святої Трійці об 11 годині.

Про це інформує Луцька міська рада. 

Лучанин Нагорний Олександр Васильович (24.07.1988 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації 21 травня 2022 року на посаду водія 3 відділення протитанкових керованих ракет взводу протитанкових керованих ракет до складу військової частини. Загинув 18 січня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України.

Мешканець села Шепель Луцької міської територіальної громади Гнатенко Іван Іванович (19.08.1989 року народження) проходив військову службу за контрактом з 19 червня 2020 року. Загинув 23 січня в районі населеного пункту Курдюмівка Бахмутського району Донецької області.

Перший висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять, честь та шана Героям!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дівчинка, яку збила машина в Торчині, потребує допомоги
Наступна новина Волинські дорожники купили для військових дві портативні зарядні станції Huawei
Останні новини
Схожі новини