Завтра в Луцьку та прилеглах селах знову не буде світла

Завтра в Луцьку та прилеглах селах знову не буде світла

За інформацією ПАТ «Волиньобленерго» у частині Луцька та окремих населених пунктах Луцького району 9 листопада вимкнуть електропостачання. Враховуючи несвоєчасність попередніх увімкнень, час увімкнення електроенергії після заміни мереж може мати похибку до 3 годин.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук. 

Мер пояснив, що вимкнення необхідно для третього і завершального етапу робіт з заміни мереж для стабільного проходження зимового сезону.

9 листопада з 09 год. 00 хв. до 14 год. 00 хв. електропостачання буде припинено у значній частині міста Луцька: в районі Вишкова, на вулицях Єршова, Конякіна, Гордіюк, Ківерцівській, Теремнівській, Кравчука, Рівненська, пр. Молоді, Соборності, Відродження, Грушевського та прилеглих вулицях, а також Київський майдан 3, 5, вул. Бринського 2,4, вул.Рівненська (крім будинків з 1 по 25), вул. Дубнівська (крім будинків №6, 12).
У цей же час вимкнення у населених пунктах: с. Липини, с. Струмівка, с. Новостав, с. Голишів.

09 листопада 2022 року з 09 год. 00 хв. до 21 год. 00 хв. вимкнення будуть відбуватись у наступних населених пунктах: с. Сапогів, с. Бодячів, с. Гаразджа, с. Лище, с. Новокотів, с. Романів, с. Ботин, с. Верхівка, с. Піддубці, с. Підгайці, с. Крупа, с. Воротнів, с. Борохів, с. Вишнів, с. Прилуцьке, с. Жабка, с. Дачне, с. Діброва, с. Веснянка, с. Олександрія, с. Звірів, с. Муравище, с. Сокиричі, с. Дідовичі, с. Заброди, с. Конопелька, с. Звози, с. Суськ, с. Словатичі, с. Славне, с. Завітне, с. Озеро, с. Гайове та у м. Ківерці: вул. Воровського, Козацька, Чайкіної, Європейська, Мєдвєдєва, Мічуріна, Луцька, Свободи та прилеглі.

«Просимо з розумінням поставитись до відключень - зазначені заходи спрямовані виключно на підвищення надійності електропостачання. На час відключення електропостачання вимкніть енергоємні прилади із розеток – пральні машини, чайники, бойлери, електроплити, мікрохвильовки.
Після того як електропостачання відновили, не вмикайте одночасно всі енергоємні прилади - вмикайте їх по черзі через 15–20 хв після подачі напруги», – зазначив мер. 

Читайте також: Чи вимикатимуть в Луцьку опалення через потепління

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перевіз своє обладнання: в Рожищенській лікарні працює досвідчений лікар-уролог з Харкова
Наступна новина Воїн із Нововолинська, який захищав острів Зміїний, досі в полоні
Останні новини
Схожі новини