Зеленський дав наказ максимально завдавати удар у відповідь

Зеленський дав наказ максимально завдавати удар у відповідь

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що Верховний Головнокомандувач ЗСУ, тобто президент Володимир Зеленський, віддав наказ завдавати максимальних втрат загарбникам.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Залужного у Facebook, – пише Zaxid.net.

Він повідомив, що о 5 ранку збройні сили Російської Федерації розпочали інтенсивні обстріли наших підрозділів на сході, завдали ракетно-бомбові удари по аеродромах в Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних Сил України.

Водночас Росія розпочала артилерійські обстріли території та населених пунктів України вздовж державного кордону та на межі з ТОТ АР Крим.

«Сили оборони держави, користуючись правом на самооборону відповідно до ст.51 Статуту ООН, надають гідну відсіч спробам противника прорвати кордон. Ситуація контрольована. Російські війська зазнають втрат», ㅡ повідомив Залужний.

За інформацією командування ООС, було збито 5 літаків ВКС РФ та 2 вертольоти, підбито 2 танки, знищено кілька вантажівок ЗС РФ. Про втрати серед українських бійців не повідомлялося.

Нагадаємо, вранці на луцькому військовому аеродромі пролунали вибухи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку - черги на заправках
Наступна новина Де у Луцькій громаді є сховища та укриття. ПЕРЕЛІК
Останні новини
Схожі новини