Зеленський призначив 16 лютого Днем єднання

Зеленський призначив 16 лютого Днем єднання

Президент Володимир Зеленський визначив 16 лютого Днем єднання з проведенням урочистих заходів з виконання державного гімну та підняттям державного прапору.

Про це повідомляє Українська правда.

"У цей день (16 лютого – ред.):

  • підняти Державний Прапор України на будинках і спорудах в усіх населених пунктах;
  • виконати о 10.00 Державний Гімн України;
  • провести закордонним дипломатичним установам України в державах перебування відповідні іміджеві заходи, спрямовані на єднання та підтримку України".

Крім того, в указі Зеленський доручив Кабінету міністрів підняти зарплати військовим на 30% з 1 березня, а також на 20% прикордонникам і службовцям Нацгвардії.

Крім того, президент доручив створити інформаційну платформу "UAразом", на якій будуть роз’яснювати підготовку стан справ із можливою війною з Росією та готовністю армії.

Наприкінці указу Зеленський ухвалив прискорити формування загонів територіальної оборони та підвищити рекрутинг серед населення.

Західні партнери України на чолі зі США повідомили своїм громадянам, що їм слід якомога швидше залишити межі України. За повідомленнями багатьох західних медіа, США буцімто повідомили своїх союзників, що Росія визначила 16 лютого почати широкомасштабний наступ в Україну.

Читати також: Небо над Україною залишається відкритим. Чому про це говорять


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський бізнесмен Євген Дудка розповів про своє кохання
Наступна новина «Це жирнюча-жирнюча срака». Луцький бізнесмен Пащенко сходив на реалітішоу
Останні новини
Схожі новини