Зеленський у Києві нагородив головну санітарну лікарку Волині

Зеленський у Києві нагородив головну санітарну лікарку Волині
Наталія Янко

У Верховній Раді 1 грудня головній державній санітарній лікарці Волинської області Наталії Янко вручили орден княгині Ольги ІІІ ступеня.

Про це стало відомо під час щорічного послання президента Володимира Зеленського у Верховній Раді, пише ІА «Волинські Новини».

Так, згідно з Указом Президента України №607/2021 Про відзначення державними нагородами України з нагоди 30 річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року.

За значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю орденом княгині Ольги ІІІ ступеня нагородили головну державну санітарну лікарку Волинської області, виконувачку обов’язків генерального директора державної установи «Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Наталію Янко.

До слова, сьогодні в Україні відзначають 30 річницю Всеукраїнського референдуму щодо незалежності України, на якому волевиявленням народу було підтверджено Акт проголошення незалежності України, ухвалений 24 серпня 1991 року Верховною Радою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мер вимагає з'ясувати, звідки на автівках лучан невідомий осад
Наступна новина «На сесіях без політики ніяк», – Григорій Недопад про перший рік каденції. ІНТЕРВ’Ю
Останні новини
Схожі новини