Зеленський замінив командувача Об’єднаних сил ЗСУ Юрія Содоля

Зеленський замінив командувача Об’єднаних сил ЗСУ Юрія Содоля

Президент України Володимир Зеленський замінив командувача Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Юрія Содоля на бригадного генерала Андрія Гнатова

Про це йдеться у зверненні Зеленського. 

«Нарада з військовими. Зранку. Були Головком, начальник Генерального штабу, міністр оборони. Обговорили ситуацію на ключових напрямках. Найбільша увага зараз – Донеччині. І постачанню нашим силам усього, що необхідно. Обговорили також і кадрові питання у Збройних Силах України. Я ухвалив рішення замінити командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Юрія Содоля на бригадного генерала Андрія Гнатова», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що начальник штабу бригади "Азов" Національної гвардії Богдан Кротевич подав заяву до ДБР із закликом провести розслідування щодо командувача Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Юрія Содоля. Кротевич звинувачує генерала в перевищенні службових повноважень та некомпетентному командуванні військами, що призвело до втрат великої частини території України і просить перевірити командувача на факт співпраці з ворогом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через зростання кількості чоловіків-вступників МОН оновило правила вступу на аспірантуру
Наступна новина Якщо рф окупує Україну, то всім активним українцям, патріотам – буде «гайки», – військовий з Луцька
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні