Зеленський заявив про звільнення всіх обласних «воєнкомів»

Зеленський заявив про звільнення всіх обласних «воєнкомів»

Рада національної безпеки України ухвалила рішення звільнити всіх керівників обласних центрів комплектування і соціальної підтримки.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

«Наші рішення наступні. Звільняємо всіх обласних «воєнкомів». Керувати цією системою мають люди, які точно знають, що таке війна й чому цинізм та хабарництво в час війни – це державна зрада. Натомість воїни, які пройшли фронт або які не можуть бути в окопах, бо втратили здоров’я, втратили кінцівки, але зберегли свою гідність та не мають цинізму… Їм можна довірити цю систему комплектування. Реалізувати це рішення повинен Головком Залужний. Перед призначеннями нових керівників ТЦК буде перевірка Служби безпеки України», – зазначив глава держави. 

Також Зеленський зазначив, що кожен «воєнком», щодо якого є кримінальне провадження, нестиме відповідальність. Звільнені «воєнкоми» й інші посадовці, які мають погони і щодо яких не виявлено даних про злочини чи порушення, якщо вони хочуть зберегти погони та довести свою гідність, то мають відправитись на фронт.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Волинській бригаді тероборони служить аеророзвідник на псевдо «Дизель»
Наступна новина Волинські будівельники отримали відзнаки з нагоди професійного свята. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні