Жахлива ДТП під Львовом: шестеро загиблих заробітчан поверталися з Чехії. ФОТО

Жахлива ДТП під Львовом: шестеро загиблих заробітчан поверталися з Чехії. ФОТО

На Львівщині у смертельній ДТП загинули шестеро чоловіків, які поверталися із заробітків, ще троє постраждалих – у лікарні. 

«У середу, 23 травня, близько 7.20, біля села Вербляни в Бузькому районі сталося попутне зіткнення двох транспортних засобів – мікроавтобуса Mercedes Sprinter і вантажного автомобіля Mercedes», – передає Сьогодні, посилаючись на поліцію.

Читати також: Проїзд на заборонений сигнал у Коломиї закінчився масштабною ДТП. ВІДЕО

Внаслідок аварії шестеро людей загинули на місці події, ще троє доставлені в лікарню, поки медики встановлюють діагнози.

За інформацією ДСНС, рятувальники визволяли тіла загиблих з понівеченого автомобіля. Всі пасажири мікроавтобуса – чоловіки, які поверталися із заробітків з Чехії. Вони перебували на задніх сидіннях, і в момент зіткнення їх придавило сумками.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Поліцейські встановлюють особи всіх учасників ДТП, а також обставини аварії. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Читати також: Поблизу Здолбунова - смертельна ДТП. ФОТО. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку планують створити центр соціальних послуг
Наступна новина Як правильно пити каву: радить Уляна Супрун
Останні новини
Схожі новини