Жінка, яка вночі у Луцьку впала з мосту, навіть не травмувалася

Жінка, яка вночі у Луцьку впала з мосту, навіть не травмувалася
Міст, з якого впала жінка (фото ІА Волинські Новини)

Жінка, яка впала або стрибнула з моста у ніч на неділю, 8 листопада, не отримала жодних тілесних ушкоджень. 

Про це розповіли у центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Луцьк, пише ІА «Конкурент».

За словами очільника центру Володимира Шмаля, медики прибули на місце події о 2:55. Вони не констатували жодних фізичних ушкоджень у жінки, яка, за словами групи швидкого реагування «Самооборони Волині», кілька хвилин тому впала з моста, що сполучає проспекти Перемоги і Соборності. Тільки написали, що у неї гострий поліморфний психічний розлад, і доставили її у психлікарню. 

«Наш паралельний екіпаж якраз по мосту їхав, вона перелізла через перила і – вниз. Поки машина спустилась, вона вже навпроти «Юванта» була», – розповів член ГШР «Самооборони Волині».

Найбільше його здивувало те, що при такому падінні жінка не травмувалася. Каже, від неї трохи несло алкоголем. 

«Все хотіла набрати до тата, в руках телефон крутила, а як набрати – не могла орієнтуватись. Швидкій казала, що в неї закрутилася голова, і вона впала за перила, але там перила їй по груди, і самій впасти – ніяк... Ще й приземлилась на якийсь сарайчик знизу. Хлопець, який ішов по мосту, казав, що головою розбила шифер, встала і пішла», – каже співрозмовник.

У Волинській обласній психлікарні №1 підтвердили, що сорокарічна Алла наразі перебуває у них. Кажуть, що вона на обліку, і вже багато років під спостереженням психлікарні.

«Нібито в неї вже було таке, що вона падала з балкона. Зараз трошки накульгує, але не відомо, чи це результат попередньої травми, чи цього падіння. Немає потреби тримати її тут цілорічно, бо це лікарня, а не інтернат. Ми лікуємо і виписуємо», – розповіла очільниця медзакладу Людмила Юрко.

Наразі жінка отримує допомогу медиків. Коли вона пролікується, її випишуть. 

Нагадаємо, жінка впала з мосту уночі 8 листопада.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хто вони: депутати Шацької селищної ради. ПРІЗВИЩА
Наступна новина Під Волинською ОДА – пікет. Хочуть, аби влада більше читала
Останні новини
Схожі новини