«Жінки рулять і це прекрасно». Софія Ройко знялася у фотосесії із «Теслою»

«Жінки рулять і це прекрасно». Софія Ройко знялася у фотосесії із «Теслою»

Компанія WestAutoHub продовжує проект, в якому презентує сезонні фотосесії з лучанками.

У першій фотосесії знялася луцька журналістка Катерина Павлова. Продовжує проект літня фотосесія з екс-радницею міського голови, заступницею директора алкогольної компанії – Софією Ройко та електромобілем Tesla.

«Сучасна жінка – унікальна та особлива. Вона завжди в русі, вона завжди має безліч справ та турбот. Вона відповідає сучасним тенденціям моди, турбується про екологію, встигає справлятися з роботою, піклується про сім’ю та має час на друзів. Для неї автомобіль – як другий дім, де часто зберігаються особисті речі, де все «під рукою» і в потрібному місці. Сучасне авто для сучасної жінки повинне бути не лише стильним, а й практичним», – розповідають в компанії.

На їхню думку, Tesla Model X ніби створений для впевнених у собі бізнес-леді: максимум комфорту та мінімум турбот.

«Для мене автомобіль – це не лише спосіб пересування, це стиль життя, друга домівка і вірний супутник по життю. Проект WestAutoHub дуже влучно показує, що автомобіль і жінка це не непоєднувані речі, це стильно та гармонійно. Враховуючи, що відсоток жінок за кермом в сучасному світі чималий! Жінки рулять і це прекрасно!», – розповідає Софія Ройко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лишилася одна квартира 60 квадратів в ЖК «Юпітер»
Наступна новина Коли у луцьких маршрутках можна буде розраховуватись карткою
Останні новини
Схожі новини