«Розмитнили одну, пригнав вже другу». Як працює WEST AUTO HUB біля Луцька

«Розмитнили одну, пригнав вже другу». Як працює WEST AUTO HUB біля Луцька
Василь Челпан і менеджер WEST AUTO HUB Артем Балецький

Комплекс WEST AUTO HUB, офіс якого знаходиться біля Луцька, надає унікальні послуги – з ним ви отримуєте автомобіль «під ключ» із Європи чи США.

У компанії запевняють - готові не лише допомогти з розмитненням автомобіля, але й з його покупкою безпосередньо закордоном та доставкою до України.

Послугами комплексу WEST AUTO HUB скористалася вже не одна тисяча людей. Дехто, скориставшись послугами один раз, повертається туди знову й знову. Один з таких постійних клієнтів - Василь Челпан, зараз WEST AUTO HUB допомагає йому розмитнити уже другу автівку.

Чоловік зізнається - у сервісі зробили все швидко.

«Я вам скажу чесно: навіть не вникав, що там робили. Мені назвали перелік необхідних документів, я їх приніс, а за трохи отримав готовий з номерами автомобіль на своє ім’я. Тепер вони допомагають мені зі ще одною машиною. Одна буде мені, інша - дружині», - сказав Василь Челпан.

Менеджер з продажу компанії WEST AUTO HUB Артем Балецький пояснює: клієнтам дійсно не потрібно перейматися деталями розмитнення. Компанія купує і приганяє автомобілі, які її клієнти знаходять на європейських авторинках.

«У нас є два варіанти роботи: або клієнт привозить до нас машину і документи (паспорт та ідентифікаційний код майбутнього власника, техпаспорт автомобіля, договір купівлі-продажу). Затим він отримує вже готову та розмитнену машину», - розказав Балецький.

Чоловік додає, що є й інший варіант співпраці.

«Телефонуєте нам на «гарячу» лінію, кажете, що хочете купити машину, пояснюєте, яка саме вас цікавить, подаєте заявку. Ми розраховуємо вартість послуг і самі займаємося покупкою та доставкою автомобіля в Україну, оформлюємо все і віддаємо авто «під ключ».

WEST AUTO HUB знаходить за адресою: Луцький район, село Струмівка, вулиця Рівненська, 74.

Телефон: 0800212030 (безкоштовно на території України)

Сайт: https://westautohub.ua/ua/

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимирі-Волинському нужденних годуватимуть гарячими обідами
Наступна новина У селі на Волині заявили про перехід до ПЦУ разом із священиком. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини