Жінці та хлопчику, яких неповнолітній збив у Луцьку на переході, збирають гроші на лікування

Жінці та хлопчику, яких неповнолітній збив у Луцьку на переході, збирають гроші на лікування

У Луцьку біля гіпермаркету «Там-Там» водій в’їхав у натовп пішоходів, які переходили дорогу. Серед постраждалих – мама третьокласника Луцького ліцею №27 та його брат. 39-річна жінка перебуває в реанімації у вкрай тяжкому стані. На їхнє лікування збирають кошти.

Після діагностики встановили, що у неї важка черепно-мозкова травма, переломи правої руки та лівої ноги.

«Її прооперували, жінка лежить у реанімації у важкому стані, є загроза її життю. Травми жінки вкрай важкі, до тями вона ще не приходила. Наразі вона підключена до апарату ШВЛ», – повідомив завідувач віддділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги Микола Пемпко.

Батько сімейства – далекобійник і зараз повертається із закордонного рейсу.

Для того, щоб допомогти сім’ї поставити на ноги маму можна переказати кошти на лікування на картку батька: Приватбанк, 4149 6293 1669 6020, Бандура Олександр Федорович.

Нагадаємо, аварія трапилася учора, близько 15 години, на проспекті Соборності у Луцьку. Автомобіль Renault Megane, тікаючи від патрульних, наїхав на чотирьох пішоходів, що перетинали проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. 16-річний водій та пасажири намагались залишити місце ДТП. Окрім цього, втечу від патрульних поліцейських неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах. Відео моменту аварії – тут.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального Кодексу України. 16-річного керманича поміщено в ІТТ. Вирішується питання про оголошення йому підозри. За порушення правил дорожнього руху, яке спричинило тяжкі тілесні ушкодження, йому загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер колишній міський голова Луцька
Наступна новина Коронавірус в Україні: 7 283 нових хворих та 387 смертей
Останні новини
Схожі новини