Житель Миколаєва примудрився 56 разів зателефонувати в поліцію за один день

Житель Миколаєва примудрився 56 разів зателефонувати в поліцію за один день

Протягом одного дня чоловік скоїв 56 дзвінків на спецлінію 102.

Про це порталу БлиNКом повідомило достовірне джерело з посиланням на офіційну інформацію одного з районних підрозділів поліції в Миколаївській області.

«Цей громадянин — постійний скаржник, який приїхав в нашу область з Одеської. Ним був встановлений своєрідний рекорд по області: 56 дзвінків на 102, протягом одного дня. Він більше провокує, ніж говорить правду. Всі його знають як людину, яка постійно ходить з відеокамерою і знімає вибіркові сюжети, які спотворють дійсність», — розповіли у поліції.

У розмові також відзначили і курйозні випадки звернення в поліцію. Приміром, як поділився співрозмовник, одна бабуся написала звернення з приводу хропіння, докучливого сусідам, а її земляк похилого віку «закидав» поліцію скаргами на злу сусідку, яка йому нібито «поробила» на чоловічу силу, від чого він тепер безмірно страждає.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ілон Маск запустив Tesla у космос: яка доля чекає на електрокар
Наступна новина Науковці виявили моторошні запаси вірусів неподалік Землі
Останні новини
Схожі новини