Жителі Нововолинська обурені підняттям плати за проїзд для дітей

Жителі Нововолинська обурені підняттям плати за проїзд для дітей

Проїзд дітей із багатодітних сімей та учнів у міських автобусних маршрутах Нововолинська буде здійснюватися згідно із законодавством.

Про це неодноразово наголошував заступник міського голови Андрій Сторонський, пише Буг

“Щоб не звинувачували у незаконних діях та щоб дійти згоди із перевізниками щодо безплатного проїзду дітей із багатодітних сімей, тарифи відповідатимуть нормативно-правовим актам”, – пояснив заступник мера.

15-го березня на засіданні виконавчого комітету Нововолинської міської ради погодили нові тарифи. Так, із 20-го числа цього місяця, учні платитимуть за проїзд по місту 3 гривні, до Благодатного – 5 гривень. Ця сума складає 75% вартості від тарифів. Попередньо встановлювали ціни з урахуванням 50-ти відсотків.  А до Благодатного учні платили так само, як і по місту – 1 гривню 50 копійок.

Запевняють, що діти із багатодітних сімей будуть їздити безплатно, за наявності посвідчення.

Батьки дітей обурюються таким цінам, вважаючи їх надто високими.

“Щодо самої важливої теми – ціни проїзду школярів. Може наше добре міське керівництво і саме б додумалося, що підвищити в такій мірі ціну на проїзд – це явний “перебір”. І 50 % вистачило б. Мені щомісяця треба буде двом дітям до школи і назад тепер віддати 240 гривень. Будьте ж людьми, люди з міського Олімпу”, – коментує новину про недавні громадські слухання щодо встановлення нових тарифів читачка “БУГу” Наталія.

На такий крок міська влада пішла задля того, щоб нарешті припинити суперечки та поставити “всі крапки над і” в перевезеннях дітей з багатодітних сімей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вивозти сміття у Луцьку буде «Луцькспецкомунтранс»
Наступна новина Ілюзіоніст з Малайзії переодяглася 16 разів за 30 секунд. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини