Жителі Володимира дедалі частіше «ведуться» на афери інтернет-шахраїв

Жителі Володимира дедалі частіше «ведуться» на афери інтернет-шахраїв
Джерело фото: Днепр Час

У Володимирі-волинському є тенденція до зменшення вчинення тяжких злочинів, їх все більше розкривають. Однак частішими стали пограбування квартир та шахрайства через інтернет-сервіси.

Про це 9-го листопада під час сесії Володимир-Волинської міської ради розповіла очільницямісцевої прокуратури Віталія Книш, – пише Буг

«Ми не розуміємо, як так трапляється, що люди надсилають великі суми невідомим особам через різні сайти для купівлі будь-чого. Нами і поліцією проведено профілактичні роботи, в ЗМІ часто повідомляють про випадки, але таких заяв стає дедалі більше», – зазначила Книш.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Поліцейські» видурили гроші у пенсіонерки з Волині

Керівник зазначила, що такі злочини розслідує кіберполіція, а статистика розкриття є «сумною». Також Віталія Книш додала, що для швидшому розкриттю злочинів допомагають камери відеоспостереження, і зауважила про необхідність збільшення їх кількості у місті.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вечір у Рожищі: волинське містечко на світлинах фотографа.ФОТО
Наступна новина Показали зворушливе відео з весілля дочки Богдана Шиби
Останні новини
Схожі новини